GumGum GumGum


Server en Forum regels

We willen het voor iedere speler die op de server speelt of op wie het forum bezoekt met een prettig gevoel daar ook weer vandaan komt.

Helaas zijn er toch mensen op de wereld die voor andere spelers de pret willen bederven en andere spelers doelbewust irriteren. Om deze mensen te controleren en in de hand te houden heeft GumGum een eigen Staff-Team, dit zijn mensen ("Moderators") die het spel veilig en leuk houden voor iedereen. Alle moderators moeten voordat hun functie wordt toevertrouwd natuurlijk een 'schone' verbannings-lijst hebben (hiermee word dus bedoeld dat je niet continu de regels verbreekt) en moesten worden geaccepteerd door de Hogere raad van GumGum. Deze mensen zijn dus goed opgeleid en weten goed wat ze in bepaalde situaties moeten doen. Om hun taak te vervullen hebben deze mensen ook speciale commando's tot hun beschikking om bijvoorbeeld iemand van de server te verwijderen of apart te zetten op de server.


Moderators nemen natuurlijk niet zomaar de beslissing om iemand van de server te verwijderen; dit gebeurt altijd met een goede reden (dit wordt dus ook gecontroleerd door Admins). Als er zulke maatregelen genomen worden, dan is dat altijd omdat een speler zich niet gedraagt of de regels doelbewust overtreedt. ‘Bannen’ gebeurt normaal gesproken pas als er ernstige zaken voorgevallen zijn. Bij kleine overtredingen krijgt iemand eerst een waarschuwing. Als iemand vervolgens zijn gedrag nog steeds niet aanpast, dan is ‘bannen’ de meest vergaande beslissing die de moderators kunnen nemen. Bij bepaalde ernstige overtredingen kan ook een ban volgen zonder voorafgaande waarschuwing.

 

General Rules

Deze regels moeten worden gevolgt en zijn bestrafbaar indien gebroken.

 

Chat Rules

Het volgen van deze regels is cruciaal om onze server familie-vriendelijk te houden. Deze regels worden door staff strikt gecontroleerd. We hanteren een zero-tolerance beleid!

 

Severe Rules

De onderstaande gedragingen leiden direct tot een ban:

 

Lijst van Toegestane Mods:

Toegestane Mods:


Niet toegestaan: