GumGum GumGum


Privacybeleid

Wij vinden privacy erg belangrijk!

Zoals op bij ons speler-regelement (Rules) te lezen is heeft GumGum veiligheid voor zowel de spelers als de server hoog in het vaandel staan (erg belangrijk). Staffleden zetten zich hier iedere dag actief voor in.

Moderators en andere staffleden kunnen spelers op diverse manieren waarschuwen en bestraffen, echter is dit niet in alle gevallen zo. Soms maken spelers gebruik van een zogeheten 'Cracked Launcher' en kunnen nog steeds op server. Dit is omdat vaak alleen hun account is verbannen en niet hun IP-adres (soort digitale vingerafdruk van een router). Admins zijn gemachtigd om IP-adressen uit te lezen en om deze te verbannen indien zij dit vereist vinden in een situatie.

Het is echter een feit dat sinds 25 mei 2018 een vernieuwde privacy-wetgeving in werking is, welke verwerking van zogeheten 'persoonsgegevens' verscherpt. IP-adressen, welke direct te herleiden zijn naar een thuisrouter, vallen ook onder deze wetgeving. GumGum wil spelers en website bezoekers hierom er van op de hoogte brengen welke gegevens zij verzamelen en voor welke doeleinde.

Daarnaast gebruiken wij op onze website (gumgum.nl) & het forum (gumgum.enjin.com) een systeem wat 'Google Analytics' heet. Dit stelt ons in staat om diverse dingen te analyseren op onze website. Zo verzamelen wij minimale geanonimeerde data, waarmee wij kunnen zien welke pagina's worden bezocht door onze bezoekers. Hierdoor kunnen wij meer focus leggen op deze pagina's & hebben wij meer inzicht in het gebruikspatroon van de website.

 

Verzamelde gegevens

Minecraft Server

Onderstaande gegevens worden verzameld indien een speler op de server inlogt.

Websites

Onderstaande gegevens worden verzameld indien onze website / forum wordt bezocht.
Moderators (zowel Junior als Senior) zijn niet gemachtigd om IP-adressen op de server te bekijken of om IP-adressen uit te delen. Staffranks Admin en hoger zijn hier wel toe gemachtigd en hebben ook juiste instructies (in het kader van de wetgeving) gekregen. Zo geven staffleden onder geen enkele voorwaarde het bij ons bekende IP-adres aan andere niet-admin+ spelers en zal deze nooit verspreiden naar derde partijen en/of websites.

Voor vragen omtrent het privacybeleid of regelementen kunt u contact opnemen met KipxSateee (Forum).